Tilbage

I 1990 blev jeg eksamineret zoneterapeut fra Naturmedicinsk Institut.

I 2006 blev jeg certificeret og eksamineret psykoterapeut fra ID-Terapeutisk Institut.

Medlem af ID-Psykoterapeutisk Forening siden 2006.

Stiftede i 2006 en selvhjælpsgruppe, som siden er udvidet til flere grupper.

Som speciale kan jeg kombinere zoneterapi og psykoterapi, hvilket
hjælper til en afslappet og helbredende terapiform.

Telefontid alle hverdage ml. 17-18   tlf. 25 67 82 70
Pris pr. session: kr. 600,-

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Igennem mange år har jeg interesseret mig for, hvorfor mennesker tænker, føler og reagerer, som de gør. I 1980'erne begyndte jeg at deltage i nogle kurser angående personlig udvikling, med henblik på at blive bedre til at forstå mig selv og andre mennesker. Det udviklede sig til, at jeg i 1990'erne deltog på stort set alle kurser inden for Gensidig Terapi med Klaus Gormsen (cand.psyk., forfatter og oversætter), og da det blev mere og mere klart for mig, at krop og tanker påvirker hinanden, deltog jeg på kurser i Gestaltterapi, NLP og Shiatzu. I 2006 afsluttede jeg så den 4-årige psykoterapeutiske uddannelse på ID-Terapeutisk Institut v/Ole Vadum Dahl.

Løbende deltager jeg i en gruppe bestående af psykoterapeuter, hvor vi fagligt giver hinanden feedback (supervision) på vor måde at arbejde med terapien, derved opnås yderligere inspiration til at videreudvikle os terapeutisk.

Jeg brænder for det psykoterapeutiske arbejde og har dyb respekt og forståelse for menneskers måde at reagere på ud fra dets livshistorie, ligesom jeg beundrer det mod, mennesker udviser, når de arbejder med relationerne til familie, kolleger, venner og omgangskreds. Det er utrolig givende, at få lov til at være medhjælper og vidne til menneskers udvikling.