Tilbage

Jeg arbejder bl.a. med:

 

Sorgproces - at komme videre

Det kan være svært at se den dybere mening med tilværelsen ved f.eks. afskedigelse, skilsmisse, sygdom, død, eller svigt fra ens familie, venner og omgangskreds. At gå i terapi kan være en god hjælp til at få bearbejdet sorgen over det skete, samt til igen at få energi og lyst til livet.

 

Tankespind - få et bedre selvværd

Tanker er som vandet, der strømmer som en flod i evig bevægelse. Det kan til tider opleves som næsten umuligt at komme af med de negative tanker, der holdes fast og som påvirker humøret og dræner kroppen for energi. Med nænsomhed vil vi sammen finde de tanker, der dominerer dit liv, så du stille og roligt kan udskifte dem med tanker, der giver dig energi og glæde.

 

 

 

 

 Det indre Barn - genfind kærligheden til dig selv

Når vi skælder ud på os selv, gentager vi f.eks. vore forældres adfærd. Hver gang er der en indre, yngre del af os, som bliver ked af det, og konklusionen, som barnet engang antog, er stadigvæk nu som dengang, at "jeg er ikke god nok". Med tålmodig opmærksomhed får du mulighed for at komme i kontakt med - og lære at tage dig af - dit indre barn, og dermed genopdage kreativiteten, nærværet / intimiteten og kærligheden.

 

Gruppeterapi - vær en del af en læreproces

Der kan med fordel arbejdes med egne problematikker i en gruppe. Det er både lærerigt at høre om de andre deltageres udfordringer og deres måder at tackle disse på og giver samtidig også mulighed for at støtte hinanden i processen. Da energien i en gruppe ofte opleves meget intens, giver det dig god mulighed for at komme i kontakt med din indre sårbarhed og styrke.

 

Individuel terapi - mulighed for personlig vækst

Jeg tilbyder et fredeligt og trygt terapiforum, hvor du stille og roligt kan undersøge de udfordringer, der påvirker dit liv her og nu, få dem bearbejdet og sat på plads.

Kognitiv terapi
www.dansmedlivet.dk
E-mail: lea@riboe.net
Telefontid alle hverdage
ml. 1700 - 1800
Tlf. 25 67 82 70